Jarní soustředění mládeže VZS – koupaliště Michal

Ve dnech 24.5 -26.5.2019 proběhla již tradiční akce pobočného spolku VZS ČČK Sokolov a to Jarní  soustředění mládeže na koupališti Michal.

Pro všechny zúčastněné byl připraven zajímavý program :  potápění pod dozorem kamarádů z klubu Nautilus, výuka jízdy na motorovém člunu, kajaku a raftu. Letošní novinkou byla velmi zajímavá exkurze u sokolovských hasičů. Ve volném čase, kterého nebylo moc, měli děti možnost využít atrakcí koupaliště Michal, které také poskytlo veškeré potřebné zázemí. O stravování v průběhu akce se postarala firma Sokorest. Večer se samozřejmě nezapomnělo na tradiční a velmi oblíbené grilování.

Soustředění proběhlo bez problémů a jako vždy na vysoké materiální a odborné úrovni, o kterou se postarali naši trenéři a spřátelené spolky ( VZS Karlovy Vary, potápěčský klub Nautilus, DLRG SRN Marktredwitz ). Poděkování patří jim, ale i našim sponzorům : Sokolovské uhelné a.s., Karlovarskému kraji – Živý kraj za finanční podporu, koupališti Michal za poskytnutí zázemí a firmě Sokorest za zajištění stravování. Děkujeme i HZS Sokolov za užitečnou a zajímavou exkurzi.

Všem organizátorům a podporovatelům ještě jednou děkujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *