Tréninky v novém školním roce 2021/2022 započnou 6.9.2021

4 Komentářů

  1. Radka Kamenská

    Dobrý den.
    Nábor nových členů se týká všech dětí, včetně i syna, který chodí už několik let ?
    Nebo stačí vyplnit přihlášku a dostavit se před sedmou hodinou ?
    Syn je očkovaný, ale až 14.9.2021 to budou dva týdny od druhé vakcíny, ve škole se stále testují, potřebuje ještě oficiální negativní test (nebo stačí čestné prohlášení?).

    Děkuji Kamenská

    1. Josef Bíma (Autor)

      Vážená paní Kamenská, pokud již máte vyplněnou přihlášku na letošní rok a nechala jste ji na pokladně v bazénu, jistě ji naše vedení již eviduje. Co se týká bezinfekčnosti a pokud mám správné informace, bude vedení bazénu i našeho pobočného spolku VZS ČČK Sokolov tolerovat negativní testy ze školy, pokud budou platné. Na první trénink tedy asi nemusíte chodit příliš brzo, stačí cca 20 min před. A to pro překontrolování platnosti výsledků testů.
      Pro jistotu se můžete přímo dotázat na telefonním čísle uvedeném na našem webu.
      S pozdravem J.Bíma, trenér a správce webu

  2. Lenka Vobůrková

    Dobrý den. Mám dva syny. 7 a téměř 14 let. Je možné je k vám přihlásit a za jakých podmínek? děkuji. Lenka Vobůrková

  3. Monika

    Dobrý den. Ráda bych přihlásila své děti k vám na záchranáře. Chodí momentálně na přípravku, ale ten přístup a celkově je to hrozný. Moje dcera za celý rok nic neumí. Můj syn si vylepšil trošku techniku plavání, ale jelikož se těm dětem většinu času nikdo nevěnuje, jen jim řeknou, co mají plavat a kam, tak ani není divu, že není posun.
    Trenéři nejdou do vody a věčně sedí na telefonech. Moje děti mají v září 11 a 4 roky. Kde seženu přihlášku? Děkuji za odpověď. A přeji hezký zbytek večera. Monika Katyinová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *